Ingredienser:
300 g melkesjokolade
150 g smør
2,25 dl hvetemel
1,5 dl kakao
2 ts bakepulver
1 ts salt
6 egg
4 dl sukker
1,5 dl crème fraiche
bær og melis til pynt
Slik gjør du :
- Sett ovnen på 175 grader.
- Brekk/del sjokoladen og smøret i biter, og smelt dem sammen over vannbad.
- Pisk eggedosis av sukkeret og eggene.
- Bland alt det tørre i en ny bolle, og rør det god ut med en skje.
- Hell den smeltede sjokoladen over i eggedosisen
- Sikt den tørre blandingen over i eggedosisen og rør det forsiktig inn med slikkepott.
- Bland til slutt inn crème fraiche
- Smør en rund springform, og hell røren over.
- Stek kaken i 25-35 min. (kaken skal disse litt når du tar den ut, for den skal være litt bløt inni.) - Kaken skal avkjøles helt, utendørs, før servering. (setter du den i kjøleskapet for avkjøling, vil den bli ganske hard og dermed vanskelig å skjære )
- Pynt med bær rett før servering, og sikt melis over.
- Sett ovnen på 175 grader.
- Brekk/del sjokoladen og smøret i biter, og smelt dem sammen over vannbad.
- Pisk eggedosis av sukkeret og eggene.
- Bland alt det tørre i en ny bolle, og rør det god ut med en skje.
- Hell den smeltede sjokoladen over i eggedosisen
- Sikt den tørre blandingen over i eggedosisen og rør det forsiktig inn med slikkepott.
- Bland til slutt inn crème fraiche
- Smør en rund springform, og hell røren over.
- Stek kaken i 25-35 min. (kaken skal disse litt når du tar den ut, for den skal være litt bløt inni.) - Kaken skal avkjøles helt, utendørs, før servering. (setter du den i kjøleskapet for avkjøling, vil den bli ganske hard og dermed vanskelig å skjære )
- Pynt med bær rett før servering, og sikt melis over.
Nam! Kanskje du vil legge ut oppskriften?:)
SvarSlettVær så god! håper det smaker =)
SvarSlettTakk! Så herlig ut, denne må prøves :)
SlettDen var deilig Sarah :)
SvarSlettklem fruhaugen
Ingenting er bedre en fornøyde gjester ;) velkommen igjen søte fru haugen :D
Slett